Byvåben og branding filer til download

Du kan her downloade filer, så du kan komme godt i gang med at bruge vores fælles brand og fortælling om Randers kommune

Nedenfor finder du de nuværende brandingelementer, Randers Kommune bruger i sin markedsføring. Eksempelvis kan du downloade grafikfiler for byvåben og branding navnetræk

Randers Kommunes navnetræk er et fælles brand for hele kommunen. Branding navnetrækket må bruges af borgere, organisationer og erhvervsliv for eksempelvis at fremme den positive fortælling om Randers. Læs mere om branding i Randers Kommune. Er du I tvivl kan du altid kontakte kommunikation@randers.dk.

Skal du bruge flere tekniske og grafiske detaljer, kan vores designmanual ligeledes findes på denne side. I designmanualen kan du læse om, hvordan vi bruger farver, skrifttyper, logoer mv. i Randers Kommune.

Banner til hjemmesider med navnetræk

Banner 1 (pink) til hjemmeside

Banner 2 (sort/hvid) i jpg (med udsigt til havnen i Randers - navnetræk)

Banner 3 (sort/hvid) i jpg (med udsigt op ad Østervold i Randers - navnetræk)