Konfliktvarsel på offentlige arbejdspladser

Der er varslet konflikt på det offentlige arbejdsmarked. Vi opdaterer løbende denne side med information om hvad det kan betyde i Randers Kommune.

Der er fortsat mulighed for at parterne når til enighed inden en konflikt træder i kraft. Men skulle konflikten blive en realitet kan du her finde informationer om, hvilke konsekvenser konflikten kan få for de serviceydelser, Randers Kommune leverer. Vi opdaterer siden løbende efterhånden som vi får flere informationer om konfliktens omfang og konsekvenser.

Strejke og lockout

Situationen lige nu er, at de faglige organisationer har sendt strejkevarsel til kommunerne med virkning fra den 4. april 2018 kl. 00.00.

Liste over kommunale arbejdspladser i Randers Kommune, der kan risikere at blive ramt af strejke

Derudover har Kommunernes Landsforening, KL, besluttet at varsle lockout. Den træder i kraft den 10. april 2018, hvis der stadig er konflikt på dette tidspunkt. 

Kort overblik over KLs lockout-varsler

Oversigt over alle KLs lockout-varsler

Nødberedskab

På en række vigtige områder bliver der etableret nødberedskab som skal sikre at konkrete arbejdsfunktioner opretholdes under konflikten. Det er endnu ikke afgjort hvor der etableres et nødberedskab, men så snart nødberedskaber bliver aftalt mellem parterne på arbejdsmarkedet, kan du her på siden se en oversigt over nødberedskaber.

Sidst opdateret
14-03-2018