Branding filer til download

Du kan her downloade filer, så du kan komme godt i gang med at bruge vores fælles brand og fortælling om Randers kommune Du kan også henvende dig til Kommunikationsafdelingen i Randers kommune for at få tilsendt filerne.

Nedenfor finder du de nuværende brandingelementer, Randers Kommune bruger i sin markedsføring. Eksempelvis kan du downloade grafikfiler for byvåben, navnetræk og Randers' navnetræk med Europæisk Kulturhovedstad.

Randers Kommunes navnetræk er et fælles brand for hele kommunen. Randers er en del af Europæisk Kulturhovedstad i 2017 og derfor kan navnetrækket findes med logoet fra Kulturhovedstaden. Navnetrækket må bruges af borgere, organisationer og erhvervsliv for eksempelvis at fremme den positive fortælling om Randers. Læs mere om branding i Randers Kommune. Er du I tvivl kan du altid kontakte kommunikation@randers.dk.

Skal du bruge flere tekniske og grafiske detaljer, kan vores designmanual ligeledes findes på denne side. I designmanualen kan du læse om, hvordan vi bruger farver, skrifttyper, logoer mv. i Randers Kommune.

Banner til hjemmesider med navnetræk

Banner 1 (pink) til hjemmeside 

Banner 2 (sort/hvid) i jpg (med udsigt til havnen i Randers - navnetræk)

Banner 3 (sort/hvid) i jpg (med udsigt op ad Østervold i Randers - navnetræk)

Banner 4 i jpg (naturfoto og navnetræk)

Skrifttyper