Forslag til Indsatsplan for vandforsyning i høring (Beredskabsplan)

Randers Kommune sender hermed forslag til Indsatsplan for vandforsyning i 4 ugers høring. Høringsperioden er fra 4. august til og med 1. september 2017.

04. august 2017 - Oprettet af Jan Hansen

Høringsperioden er fra 4. august til og med 1. september 2017.

Se forslag til Indsatsplan for vandforsyning
Forslag til Indsatsplan for vandforsyning er fremsendt i brev til vandværkerne, samt offentligt annonceret her på siden.

Høringsudkast - Indsatsplan for vandforsyning

Bemærkninger til forslag til Indsatsplan for vandforsyning skal du sende til Randers Kommune vand@randers.dk senest den 1. september 2017.

Om planen
Indsatsplanen for vandforsyning gælder for de almene vandforsyninger i Randers, Favrskov, Norddjurs og Syddjurs Kommuner, og indgår i kommunernes overordnede Plan for fortsat drift.

Indsatsplanen beskriver de indsatser, som Beredskab og Sikkerhed samt kommunerne vurderer nødvendige for at sikre, at der hurtigst muligt kan returneres til normal driftssituation, såfremt levering af drikkevand svigter, eller der opstår risiko for sundhedsfare.