Forlængelse af tilladelse til midlertidig opsætning af mobilt UV-behandling på Dronningborg Vandværk

Dronningborg Vandværk, Østre Boulevard 4, 8930 Randers NØ, har ønsket en forlængelse af tilladelse til midlertidig opsætning af mobilt UV-behandling på Dronningborg vandværk.

23. september 2016 - Oprettet af Jan Hansen

Dronningborg Vandværk fik den 9. september 2013 tilladelse til midlertidig opsætning af mobilt UV-behandlingsanlæg på Dronningborg vandværk til sikring mod bakteriologisk forurening på vandværket.

Tilladelsen har i den mellemliggende periode ikke været i brug.

Dronningborg Vandværk har ønsket tilladelsen forlænget, og derfor giver Randers Kommune, Miljø og Teknik nu tilladelse til at forlænge tilladelsen frem til den 23. september 2019.

Klagefristen kommunens afgørelse om forlængelse af tilladelse til midlertidig opsætning af mobilt UV-behandlingsanlæg på Dronningborg vandværk udløber den 28. oktober 2016.